dissabte, 30 de juliol del 2016

KARESANSUI 2


Quan ens prenem un espai de temps per meditar, per apreciar la bellesa en el mes simple dels objectes i per escoltar la nostra veu interior, estem camí a retrobar la nostra essència i a harmonitzar els nostres sentits i estats d'ànim.
El Jardí Zen representa el camí de la vida, constantment ple de canvis, de diversos solcs, ombra i llum. El Jardí Zen ens permet relaxar la ment i concentrar-la en un sol punt. El secret profund d'un Jardí Zen resideix en la contemplació. La seva bellesa és invisible, es revela quan observem en silenci meditant en el nostre interior la relació entre els objectes que el conformen.
Resulta captivador canviar la seva forma, traçant solcs a la sorra, retirant les roques i formant camins a la llum de la vela. La sorra representa la plataforma sobre la qual existim, ella absorbeix, recicla i transforma l'energia a través del seu magnetisme. Neutralitza les freqüències nocives, els pensaments i emocions negatius es transmuten creant un ambient de tranquil·litat en el nostre interior.
Les pedres representen els obstacles que enfrontem al llarg de la vida i que ens van deixant un ensenyament. Res passa per casualitat, tot té un motiu, de causa i efecte.





1 comentari: