dilluns, 6 de març del 2017

LA VOLTA...


Des del 2015, La Volta ha celebrat mensualment un mercat d'Art (Km0) a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís amb el qual s'ha aconseguit situar el barri en el mapa d'espais dedicats a la creació i exhibició artística i cultural de la ciutat de Girona, transformant la plaça en una àgora en què l'intercanvi d'idees, el comerç de proximitat i l'oferta cultural i pedagògica, conviuen en un entorn incomparable. 




El dissabte 11 de març de 10 a 20h el Mercat de la Volta celebra una edició especial en col·laboració amb el Black Music Festival. A l'hora del vermut, a les 12h, pugen a l'escenari Tokaji Quartet, una formació en què la confluència de la música clàssica i la moderna propicia un viatge de Viena a Memphis, saltant d'estils i registres sense complexes. Durant el matí, Dj Quelic, el dj resident del Mercat de la Volta, és l'encarregat de posar la banda sonora del mercat amb la seva sempre refrescant i variada selecció musical. 
Al mercat hi participen 28 artistes, artesans i dissenyadors amb les seves creacions, tallers i exhibicions de processos creatius per a aprendre les tècniques manuals més interessants i conèixer de primera mà la història que s'amaga darrere de cada creació.

Com podeu veure aquesta vegada en formaré part amb les meves pedres
Hi sereu benvinguts !! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada