dimarts, 21 de juny del 2016

LIBÈL·LULA...



Les libèl·lules, sempre han tingut mala fama. Però en el Japó, són com éssers mitològics que representen el valor, la força i la felicitat, i un dia a l'any celebren la Festa Nacional de les Libèl·lules.

Diu una llegenda Japonesa que un un emperador li va picar un tàvec i una libèl·lula el va fer fora i l’emperador va anomenar a unes illes “les illes libèl·lules”

Les libèl·lules són conegudes com a metges de serps, ja que diuen que poden portar serps mortes de tornada a la vida. . En els vells temps, les libèl·lules buscaven als nens dolents i els cosien la boca amb els seus agullons mentre dormien, i eren conegudes com agulles del diable.

Quan una libèl·lula apareix davant teu vol dir que ella és portadora dels vents de canvi el missatges de saviesa, això vol dir que estiguis atent a no acabar amb les il·lusions que has tingut i les que limiten les teves accions o idees....


7 comentaris:

  1. Mala fama? No ho tenia present. A mi sempre m'han semblat unes bèsties molt curioses, ja veig que els japos els atribueixen molts poders. Si en veig alguna ja estaré atent als canvis que m'esperen.

    La pedra és espectacular, cada vegada tens més traça.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies,
    però aquesta no es dibuixada...esta feta amb una tècnica de transferència d'imatge, tot i que no vol dir que no sigui maca.
    Ara vola camí d'Anglaterra !!

    ResponElimina
  3. N'hauré d'esperar una, mem si els canvis són bons! ;)
    Bessets, ninona!

    ResponElimina
  4. es que si no són per millorar...no volem canvis ehhh !

    petons lluneta

    ResponElimina
  5. es que si no són per millorar...no volem canvis ehhh !

    petons lluneta

    ResponElimina
  6. A mi m'agraden les libèl·lules... Però no he motst mai cap canvi, quan n'he vist alguna. Em sembla que m'hi hauré de fixar més...

    ResponElimina
  7. Quina passada aquesta pedra! T'ha quedat magnífica! :-)

    ResponElimina