dimecres, 22 de juliol del 2020

L'OLGA I CAL ART...



Avui us vull parlar de l'Olga... 



Ella és una dona sensible com poques conec, sobretot amb l'art i els artesans, Va somiar Cal Art, un espai a Àger a mig camí entre galeria d'art i botiga d'artesania i va aconseguir, no sense esforç ni lluites, fer-ho realitat

Plena de ganes i curiositats ha donat espai i visibilitat a la feina de molts artesans.

Jo la vaig conèixer a través de les xarxes, cada vegada els seus m'agrada eren més fidels fins que va contactar amb mi dient que li agradaria veure el que feia; vàrem quedar un dia al meu taller, que és a casa mateix i allà entre pedres ens vàrem esplaiar davant una tassa de cafè.i com cada vegada que ens hem vist, va marxar carregada de pedres i amb recança per les que no es podia emportar..




És jove, menuda, sensible, treballadora, tendra... empàtica i connectar amb ella és fàcil i molt enriquidor. .És i ha sigut la millor ambaixadora de la meva feina i em consta que s'estima les meves pedres i les ha valorat i mimat com jo mateixa.

Ara el seu projecte de Cal Art tanca, però no les seves ganes de donar llum a la feina de tants artesans com ha conegut arreu de Catalunya i ens fa visibles convidant nos de nou a casa seva, aquesta vegada la virtual on ressalta el nostre treball i mostra al món qui i on som. No us ho perdeu, coneixereu i contactareu amb gent que fa coses magnifiques !!

He volgut deixar constància de tot això perquè en treure Cal Art dels punts de venda de les meves pedres, no vull que es perdi el record d'aquest espai i aquest temps on hi ha crescut la meva feina i el meu nom




Gràcies Olga i Cal Art  per creure en mi... en nosaltres,

per estimar el que fem i respectar ho com ho has fet sempre,
per la teva generositat
per totes les estones i idees compartides,
per la teva música, el teu escalf
i sobretot per la teva amistat, que és un tresor valuos.





2 comentaris:

  1. Es una llàstima que amb coses tant maques com les que he vist en el recorregut que he fet per Cal Art hagin de tancar de tancar però corren temps durillos i aquestes coses no són de primera necessitat, és clar. Espero que trobin, que trobeu, un pla B per la sortida de les vostres genialitats.

    ResponElimina
  2. moltes gràcies maca !
    petons de sargantana

    ResponElimina